30 januari 2014

Campagnebijeenkomst Diversiteit Noodzakelijk! In 2014 op weg naar gemeenteraad- en Europese verkiezingen

Campagnebijeenkomst: Diversiteit Noodzakelijk! In 2014 op weg naar gemeenteraad- en Europese verkiezingen

In aanloop naar deze verkiezingen organiseert het netwerk Diversiteit in samenwerking met het Vrouwennetwerk en het HomoEmancipatienetwerk op vrijdag 7 maart van 13.00 tot 17.00 uur in de Eerste Kamer de campagnebijeenkomst ‘Diversiteit Noodzakelijk! op weg naar de verkiezingen’.

Sta je als kandidaat op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen, ben je geïnteresseerd in diversiteit of op een andere manier betrokken bij deze verkiezingen, kom dan naar deze campagnebijeenkomst in Den Haag. Heb je nog mensen in jouw omgeving die overwegen om PvdA te stemmen dan zijn ze ook van harte welkom, ieder lid wordt derhalve gevraagd een introducee mee te nemen die nog geen lid is.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we o.l.v. dagvoorzitter Joyce Sylvester (senator, burgemeester van Naarden en voorzitter netwerk Diversiteit) in gesprek met prominenten uit andere sectoren zoals kunst, cultuur en sport.

Ronald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken en als minister verantwoordelijk voor de verkiezingen heeft zijn medewerking toegezegd.  Welke boodschappen geven drs. Ronald Snijders (musicus, etnomusicoloog en schrijver ), drs. Joan Ferrier (oud directeur e-Quality), Abdelkader Benali (schrijver), Anis de Jong (theater) en anderen ons als (toekomstige) volksvertegenwoordigers/bestuurders mee? Wat zijn hun succes- en faalfactoren waarvan wij kunnen leren?

Kortom een middag om inspiratie op te doen, te leren en ervaringen uit te wisselen. Hiermee kunnen we als (toekomstige) PvdA-volksvertegenwoordigers en -bestuurders daadwerkelijk vorm geven aan de PvdA als brede volkspartij en zichtbaar maken dat de partij een zo breed mogelijke afspiegeling van de Nederlandse samenleving blijft vormen.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

13-13.15                Inloop

13.15                     Welkom door de dagvoorzitter, Joyce Sylvester

13.20                     Prominenten in gesprek met de zaal en conclusies

15.20                     Pauze

16.15                     Reactie op de conclusies en toelichting op het beleid, Ronald Plasterk, minister Binnenlandse Zaken

16.45                     Afronding en borrel

Aanmelden is noodzakelijk en kan via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Kies daarna voor optie 3. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig 5879: Houd relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer heeft, word je doorverbonden met een medewerker van de PvdA. Wanneer je een introducé wilt meenemen kun je dat aangeven bij het reserveren.

Er is plaats voor maximaal 75 deelnemers, dus wees er snel bij!

Na aanmelding ontvangt je een week voorafgaand aan de bijeenkomst de definitieve uitnodiging.

Ken je andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in deze bijeenkomst, mail deze uitnodiging dan door.

Voor het programma en meer informatie zie www.pvda.nl of neem contact op met Farida Polsbroek, secretaris Netwerk Diversiteit, e-mail: [email protected])

Namens het bestuur van het Netwerk Diversiteit,

Dr. Joyce Sylvester